Tomaten-venkelsoep
Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 kg. tomaten, ontveld
- 1 grote venkelknol
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- scheutje olijfolie
- 7 ½ dl. kippenbouillon van een bouillonblokje
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Snijd de tomaten in stukken.
- Haal het groen van de venkelknol af en bewaar het topgroen voor de garnering en snijd de knol in plakken en vervolgens in repen.
- Pel en snipper de ui en knoflook. Fruit de ui, venkel en knoflook enkele minuten in de olie en voeg dan de stukken tomaat, samen met de bouillon, toe.
- Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat 10 a 15 min. zachtjes koken.
- Pureer de soep met een staafmixer. Eventueel op smaak brengen met zout en peper en verdeel over 4 borden of kommen.
- Garneer met het achtergehouden venkelgroen.
Afvallen en de balans tussen lekker eten en slank blijven!
NewDiet Care biedt u de mogelijkheid op een veilige en gezonde manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat.
U krijgt van ons professionele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning en u moet de discipline opbrengen om tot het maximale resultaat te komen. Iedereen kan afvallen. Start met afslanken bij NewDiet Care.