Aardappelpuree met tomaatjes en roodbaarsfilet
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
- 40-50 g roodbaarsfilet
- 15 g rucola
- 85 g cherrytomaatjes
- Scheutje rode wijnazijn (of balsamico azijn)
- 1 tl citroensap
- 1 tl roomboter
- 1 tl olijfolie
- Peper
- Zout
Bereiding
Bestrijk de roodbaarsfilet met het citroensap en bestrooi met peper en zout. Verhit de roomboter in een pan en bak 2-3 minuten aan beide zijden. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en halveer de cherrytomaatjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de cherrytomaatjes circa 3-4 minuten. Voeg de aardappelpuree en de rucola toe en warm nog even kort door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de roodbaarsfilet.
Tip: Ook lekker met kabeljauw.
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
269 Kcal | |
Vet | 12,2 g |
Koolhydraten | 8,9 g |
Vezels | 2,0 g |
Eiwitten | 28,5 g |