Bananenbrood
Ingrediënten:
- 200 gr speltmeel
- 4 (over)rijpe bananen
- 200 gr dadels, zonder pit
- 100 ml plantaardige melk (soya of amandel)
- 3 theelepels kaneel
- ½ tl. zout
- 1 zakje vanillesuiker
- ½ zakje bakpoeder
- 100 gr. blauwe bessen of frambozen
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180gr C.
- Pak een cakebakblik en bekleed het alvast met bakpapier.
- Voeg het meel, kaneel en het bakpoeder bij elkaar in een grote kom en roer goed door elkaar.
- Doe de dadels in een keukenmachine en vermaal ze.
- Voeg de melk toe en meng het goed door elkaar. De bananen in aparte kom prakken.
- Voeg dit mengsel toe aan het meelmengsel en vermeng alles goed met elkaar.
- Dan pas de blauwe bessen toevoegen. Het is een wat stug beslag dus pak een goede sterke lepel en roer het geheel goed maar wel voorzichtig door elkaar.
Doe dit beslag in het bakblik en bak het af voor ongeveer 50-60 min. Prik met satéprikker of het brood na 60 min al gaar is. ( Als de saté prikker droog is, is het brood oké )
Afvallen en de balans tussen lekker eten en slank blijven!
NewDiet Care biedt u de mogelijkheid op een veilige en gezonde manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat.
U krijgt van ons professionele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning en u moet de discipline opbrengen om tot het maximale resultaat te komen. Iedereen kan afvallen. Start met afslanken bij NewDiet Care