Tonijn met geroosterde tomaten
Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 tonijnsteaks, circa 150 gr. per stuk
- 1 tl. knoflookpoeder
- 1 tl. uienpoeder
- Geraspte schil en sap van 1 limoen
- 5 el. olijfolie
- 3 el. rozemarijn, fijngesneden
- 6 tomaten, overlangs gehalveerd
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Meng de knoflookpoeder, limoenschil, de helft van het limoensap, 2 el. van de olie en 1 el. van de rozemarijn in een kom.
- Voeg de tonijn toe en bedek met het mengsel. dek af en zet 30 min. koel weg.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Doe tomaten en uienpoeder in een diepe vuurvaste schotel, samen met de rest van de rozemarijn.
- Besprenkel met de rest van de olie en breng op smaak.
- Rooster ze in 15-20 minuten tot ze zacht en lichtbruin zijn.
- Smeer een braadpan in met olie en zet op een hoog vuur.
- Voeg de steaks toe en bak 4-5 minuten of tot ze goudbruin zijn.
- Draai eenmaal om.
- Serveer met de tomaten, besprenkeld met de rest van het limoensap.
Voor NewFigure: Serveer met 100/150 gram gekookte volkoren rijst.
Afvallen en de balans tussen lekker eten en slank blijven!
NewDiet Care biedt u de mogelijkheid op een veilige en gezonde manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat.
U krijgt van ons professionele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning en u moet de discipline opbrengen om tot het maximale resultaat te komen. Iedereen kan afvallen. Start met afslanken bij NewDiet Care