Warme fèta met gebakken groenten en pecannoten
INGREDIËNTEN
- 200 g feta
- 1 broccoli (400 g)
- 2 lente-uitjes
- 1/4 rode paprika (70 g)
- 30 g pecannoten
- 60 g olijven (je lievelingsolijven)
- 40 g olijfolie
Klaar in 25 minuten
Voor 2 porties
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de feta in tweeën, leg de stukken in een vuurvaste schaal en zet 10 minuten in de oven of tot de feta aan de hoeken lichtjes begint te kleuren.
- Snijd de broccoli in roosjes, de lente-ui in fijne ringetjes en de paprika in blokjes. Stoof de groenten in de olijfolie.
- Voeg je lievelingsolijven toe, maakt niet uit of ze groen of zwart zijn, als je ze maar lekker vindt.
- Kruid met zwarte peper en zout.
- Hak de noten grof.
- Leg op elk bord een plakje feta en schik de groenten ertegenaan.
- Werk af met de noten.
Per portie: 23g E (15%) / 56g V (81%) / 7g NetKh (4%)
Let op: bij het PowerSlim dieet is dit recept toegestaan vanaf fase 2A.
Bron: https://www.purepascale.com/nl/warme-feta-met-gebakken-groenten-en-pecannoten